Volledig scherm
PREMIUM

Alex Agnew krijgt eigen festivaldag op Werchter: “Túúrlijk heb ik er schrik van, maar net daarom ga ik het doen”

ShowbizzHij die Sportpaleizen durfde te vullen als comedian ziet het nu nog grootser. Alex Agnew (49) kondigt zijn eigen Werchter-dag aan. 60.000 festivalgangers zullen op 18 juni voor het eerst lachen en gieren in plaats van meebrullen met muziek. Ongezien in de festivalwereld. “Net omdat álle omstandigheden slecht zijn, doe ik het”, aldus Agnew. Hij vertelt hoe het idee tot stand kwam en wat de mensen precies mogen verwachten. “Half waanzin, half The Joker. Da’s het beeld dat je krijgt wanneer je een comedian twee jaar lang opsluit in zijn eigen kop.”

13 reacties

  • Chris Vandorpe

    2 jaar geleden
    Een komiek die zijn 10 jarige dochter benoemt in zijn pedo / incest grappen is voor mij geen komiek maar een grote sukkel ,ooit fan van ,nu nooit meer .
  • Didier Cauberghe

    2 jaar geleden
    Mogen ze mij nu nog gratis aanbieden , nee dank u .
  • Werner Wynakker

    2 jaar geleden
    Berle, humor is voor iedereen anders en wat jij niet grappig vind zal iemand anders hilarisch vinden. En mensen willen nu eenmaal uit hun dagelijkse sleur en bekommernissen ontsnappen al is het maar voor even.
  • Reygaerts raf

    2 jaar geleden
    70€ voor den Alex een uurke of 2 te horen roepen in de verte, als de wind dan al goed staat, neen dank u, en dan nog eens drank aan 4€ kopen, goe zot
  • Peeters pierre

    2 jaar geleden
    Vraag mij af wat , of die zijn geld wel waard is Ik vind daar niets grappig aan aan zijn gezever