De Braziliaan Malcom speelt voor Zenit Sint-Petersburg.
Volledig scherm
De Braziliaan Malcom speelt voor Zenit Sint-Petersburg. © Photo News

LIVE. Buitenlandse spelers in Rusland en Oekraïne mogen elders aan de slag - WK-barrageduel tussen Schotland en Oekraïne uitgesteld

SportDe inval van Rusland in Oekraïne blijft ook op sportief vlak niet zonder gevolgen. De FIFA en de UEFA beslisten al om Rusland uit internationale voetbalcompetities te bannen en daar blijft het niet bij. Op deze pagina bundelen we al het sportgerelateerde nieuws omtrent de oorlog tussen Rusland en Oekraïne.

29 reacties

  • Maria Nuytkens

    2 jaar geleden
    Sport moet sport blijven, ... akkoord, Maar dan moet die Russische sporter GEEN oorlogstekens op zijn shirt dragen.
  • Jose Van Hauwaert

    2 jaar geleden
    @Wesley netnem. Waar u het vandaan haalt dat de bevolking van de landen die u aanhaalt als "1 blok" achter hun leiders zouden staan is mij een raadsel want een grove leugen. Noord Korea bestaat enkel uit soldaten en slaven waar de leiders zich alles permitteren en de rest vd bevolking ondervoed in armoede leeft. Cuba is dan ook geen dictatuur meer zoals vroeger maar toch is ook daar de armoede enorm. En Iran...ga maar eens aan de oppositie EN vrouwen vragen wat ze van uw bewering denken..
  • wesley netnem

    2 jaar geleden
    Jullie theorieën kloppen niet ! N-Korea , Cuba , Iran hebben al vele decennia zware sanctie's op alle vlakken maar Toch blijven de Leiders , Dictators daar stevig in het zadel zitten en staat de bevolking als 1 blok achter het regime een minderheid is tegen hun regime ! In een dictatuur ondergaat de bevolking , ze hebben niets te beslissen ! Luisteren of Afzien , verdwijnen !? zo gaat dat daar !
  • Ronny Cypers

    2 jaar geleden
    Ze zouden gewoon moeten mogen meedoen. Het eene heeft niets met het andere te maken.
  • André Van Laethem

    2 jaar geleden
    Als europa zijn laatste beetje respect niet wil verliezen mag uefa nooit plooien. Putin tiranniseert de rest van de wereld en het westen trapt er nog in als brave lammetjes