Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Nieuwe Mercedes van Lewis Hamilton maakt tongen meteen flink los in paddock

Formule 1Tijdens de officiële testdagen in Bahrein zien een paar auto's er alweer beduidend anders uit dan een paar weken eerder in Barcelona. Met name bij Mercedes is er aan de zijkant van de auto een en ander veranderd, wat de tongen meteen alweer flink heeft losgemaakt in de paddock. 

6 reacties

  • eduard janssens

    2 jaar geleden
    Ze gaan bij Mercedes bekijken hoe ze Max van de baan kunnen duwen zonder straf., Hamilton heeft nu concurentie van zijn team maat Russel die gaat rijden voor te winnen Botas kon hij voorzijn kar spannen zal niet lukken bij Russel , je moet niet Hamilton heten voor met een Mercedes te rijden dat heeft Russel al bewezen
  • Anthony Peeters

    2 jaar geleden
    Ze lijken toch een probleem te hebben bij Mercedes want ze staan voorlopig niet bovenaan in de tijden! Kan stukje verstoppertje spelen zijn maar russel vandaag toch paar keer fouten zien maken. Voorlopig Ferrari sterk en alpha tauri toch ook
  • dirk govaerts

    2 jaar geleden
    Idd Paul Franck , eerst bij red bull wat roepen om zo de publieke opinie te beinvloeden en dan je keutel weer intrekken .
  • Ineke Visser

    2 jaar geleden
    Het beloofd (hopelijk) een goed seizoen te worden net als vorig seizoen.
  • eduard janssens

    2 jaar geleden
    Russel is Botas niet ;dat Hamilton dat maar indachtig is die gaat ook rijden voor te winnen en zal beslist niet schuiven !