Daan Dierckx (Parma) laat zijn licht schijnen over Olivier Giroud en de spannende Italiaanse titelstrijd.
Volledig scherm
Daan Dierckx (Parma) laat zijn licht schijnen over Olivier Giroud en de spannende Italiaanse titelstrijd. © Belga/Photo News

“Een van de meest onderschatte spelers ooit”: Olivier Giroud (35) doet AC Milan dromen van eerste scudetto in ruim 10 jaar

Buitenlands voetbalAC Milan is op dreef. De Rossoneri staan terug op de eerste plaats in de Serie A en daar mag het vooral Olivier Giroud voor bedanken. De 35-jarige Fransman heeft bewezen waarom Milan op hem kan rekenen: cruciale doelpunten maken in topmatchen. “Hij wordt nog steeds zwaar onderschat. Onbegrijpelijk als je zulke statistieken kunt voorleggen”, vertelt de jonge Daan Dierckx, centrale verdediger bij Parma in de Serie B. 

3 reacties

  • erik swaegers

    2 jaar geleden
    Ja ze mogen nog eens kampioen worden . Maar de flair is niet dezelfde als toen met van Basten en co, dan waren ze Europees ook superieur. Die tijd was Italië de top competitie!
  • Leo Van Rillaer

    2 jaar geleden
    Vraag maar eens aan Wenger hoeveel punten Giroud voor Arsenal heeft opgebracht als hij het laatste kwartier mocht invallen. Altijd een onderschatte speler geweest. Gelukkig voor hem zag Deschamp welke meerwaarde hij voor Les Bleus betekende en hem meenam naar Rusland voor het WK.
  • Norman Kamosi

    2 jaar geleden
    Ik ben trotst om een fan van AC Milan te zijn, vroeger had je ook het Nederlandse trio Van Basten,Gullit en Rijkaard bij die club, laten wij Paolo Maldini ook niet vergeten die een goede verdediger was, nu heb ik bewondering voor Saelemakers,Ibrahimovic en Giroud,het zou mooi zijn om eindelijk nog eens kampioen te spelen na al die jaren,forza Milan.