Massagraven in Marioepol: "We begraven zelfs lichamen in de flatgebouwen”

Enkele inwoners begraven de slachtoffers van de voorbije dagen in een massagraf. De Russen hebben Marioepol zo goed als volledig omsingeld. Zo’n 400.000 inwoners leven in de stad onder constante bombardementen. Er is geen stroom of verwarming meer, ook het voedsel raakt op in de stad.

6 reacties

  • Polutnik Ronald

    2 jaar geleden
    Niet tussen komen , want die Rus Poetin is een crazy iemand en is voor alles in staat ook voor atoombommen te versturen via lange afstands raketten . En dan is de hek van de dam , gewoon alle maatregelen inzetten . Zo met dadelijk stoppen met leveringen met voedingswaren en medische hulpmiddelen. Niets meer uitvoeren aan Rusland en ook niets invoeren is de enige mogelijkheid . Want China staat al te loeren om de hoek .
  • Marnix Lahorte

    2 jaar geleden
    Iedereen blijft maar jammeren dat het vreselijk en erg is wat er momenteel gebeurt in Europa. Maar ... er wordt totaal niets aan gedaan. Het wordt dringend tijd dat alle landen hun verantwoordelijkheid gaan opnemen en Poetin definitief de mond gaan snoeren. Dit moet dringend gestopt worden. Het is overduidelijk dat praten totaal geen zin heeft. Er moet onmiddellijk actie worden ondernomen om deze dictator tot andere inzichten te brengen, desnoods met geweld. Poetin moet er gewoon uit !
  • Walter Verberck

    2 jaar geleden
    Wanneer gaat het Westen eindelijk adequaat reageren op dit vreselijk gebeuren en ons sterker opstellen tegen deze agressor. Er is nog nooit iets gewonnen door angst, en angst is al wat we zien in het westen, we mogen de Russen ook niet overschatten. We moeten deze genocide stoppen. We moeten ingrijpen, het is onze morele plicht!
  • Gilbert De Meyer

    2 jaar geleden
    dit is heel erg, en de juiste oorzaak kennen we natuurlijk nooit het begint met elkaar te pesten , dan te verafschuwen en daarna dit.Deze beelden bevatten het niet vatbare voor de normale mens, en vragen inderdaad om wraak of zoals hier dikwijls gezegd word hulp van d enavo, alleen als dat gebeurt zal je overal deze situaties krijgen, van zodra navo tussen komt ga je een ongezien iets krijgen, en blijft niemand gespaard op deze aarde. Dus NEE niet tussen beide komen hoe hard ook,
  • Linda MOENS

    2 jaar geleden
    Hoelang gaan de navoleiders dit blijven tolereren, dit vraagt toch om wraak ? Vanuit hun standpunt gezien is dit te begrijpen, zich inmengen zou een catastrofe zijn voor de hele wereldgemeenschap en wie zal het nog kunnen navertellen ?