Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Tadej Pogacar is alweer een maat te groot, Remco Evenepoel beperkt schade en eindigt vierde: “Beste vogel was gaan vliegen”

Tirreno-AdriaticoTadej Pogacar heeft alweer zijn klasse getoond. Op de pittige slotklim versnelde de Sloveen op 400 meter van de streep en sloeg hij een dubbelslag: de ritzege en de leiderstrui. Remco Evenepoel beperkte de schade en kwam als vierde over de finish, op twee seconden van de tweevoudige Tourwinnaar. 

19 reacties

  • Dirk Brouns

    2 jaar geleden
    Dat zegt ik al twee jaar als iedereen REV op een voetstuk plaatst. Pogajar heeft al twee keer tour gewonnen en is maar jaartje ouder. Zonder ongelukken komt hij die tegen tot het einde van zijn carriere en dus is kans dat hij echt meespeelt in de tour bijzonder klein. Spijtig maar het zei zo. Ook de rest van onze klassieke renners (Van Avermaet, Naessens etc ...) moeten eens in spiegel gaan kijken. Ze worden momenteel ook overklast door Wout Van Aert en straks door MDVP en dan de opkomende jeugd
  • Guido Verlinden

    2 jaar geleden
    Als je tegen die mannekes moet koersen dan moet je wakker zijn.!!!!
  • Peter Berg

    2 jaar geleden
    REV zal nooit een grote ronde winnen. Gewoon te weinig klimcapaciteiten. Hij is goed maar niet uitzonderlijk.
  • Dirk Zwartenbriek

    2 jaar geleden
    Blij dat de kleine terug met de voetjes op de grond staat en beseft dat hij nooit een grote ronde zal winnen
  • Kim Jaspers

    2 jaar geleden
    Sterk gereden Remco en u stevig geweerd!! Pogacar is de beste renner ter wereld.. daar kan niemand momenteel tegenop. Succes verder!!