een still uit de camerabeelden uit de zaak in Brakel

Zaakvoerder uit Brakel belooft 5.000 euro voor gouden tip naar dieven die kruipend zaak hebben beroofd

Jurgen Heerman uit Brakel verspreidt camerabeelden uit zijn zaak van een inbraak in zijn zaak begin van de week. Hij belooft ook een beloning aan wie de gouden tip geeft die leidt naar de daders. Die hebben boomzagen en computers gestolen, ter waarde van 20.000 euro. De dieven gingen kruipend te werk omdat ze de aandacht niet wilden trekken van Heerman, die naast de zaak woont. 

Dinsdagavond is er kort na sluitingstijd ingebroken in het Stihl Shop & Repair Center in Brakel van Jurgen Heerman. De dieven konden er boomzagen en computers meenemen, voor in totaal 20.000 euro. De zaakvoerder wil de daders nu mee helpen klissen en verspreidt daarom camerabeelden. Daarop is te zien dat de dieven kruipend te werk gaan, op handen en voeten, om zo geen aandacht te trekken. Heerman woont naast de zaak en zou de dieven anders mogelijk opgemerkt hebben. 

Beloning van 5.000 euro

Heerman wil de dieven nu proberen te vinden door beelden te verspreiden én een beloning van 5.000 euro uit te loven aan wie een gouden tip heeft. De politie kwam ook al ter plaatse voor vaststellingen. 

Meest gelezen