Jan Segers en baby Jules.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Segers en baby Jules. © HLN/RV

COLUMN. Oorlog is fout, baby Jules. Altijd en overal fout, Jules. Onthou dat, een leven lang

Jan Segers schrijft geregeld iets ongeregelds over een min of meer bekende kop. Vandaag: Jules. 

4 reacties

  • Peter Bosmans

    2 jaar geleden
    Je moet je wel afvragen wie het gekst van geest is, diegene die die wapens gebruikt of diegene die ze ontwikkeld heeft en van dat laatste lopen er ook heel wat rond. Bovendien zijn zowel Rusland als de VS fervente verzamelaars van atoomwapens en we kunnen maar hopen dat er nooit is eentje uit de kast valt.
  • Kristine Delacourt

    2 jaar geleden
    Oorlog is fout ja. Maar wij kunnen niet voorkomen dat een gevaarlijke gek op een andere plaats in de wereld iets anders denkt. Het enige dat we kunnen doen is onze defensie uitbouwen en onze democratie, per definitie de wil van de “meerderheid”, beschermen tegen manipulatie door “minderheden”.
  • Martine Leemans

    2 jaar geleden
    Tja je moet geluk hebben waar je wiegje staat en zoals men zegt ofwel zal je je hele leven dienen ofwel zal je je hele leven gediend worden.
  • piet devlieger

    2 jaar geleden
    Ik neem aan dat de grootouders van Jules hem niet mochten bezoeken omwille van het risico op Covid-besmetting. Niet meer dan logisch zou ik zeggen - veiligheid eerst. En toch komen er duizenden mensen uit Oekraïne de grens over zonder ook maar enige Covid-controle. Velen van hen kunnen bij families gaan inwonen. Dat is mooi maar het is voor mij ook een raadsel. Is Covid ineens als bij toverslag verdwenen of bestond het niet van waar die mensen komen ? Dat zou mij ten zeerste verwonderen.