Archiefbeeld.
Volledig scherm
Archiefbeeld. © Photo News

Vanaf 2024 is samenvoeging BNP Paribas Fortis en bpost bank compleet: dit verandert er allemaal

Klanten van BNP Paribas Fortis en haar bankmerk Hello bank! zullen vanaf 1 januari 2024 voor al hun financiële basistransacties ook terechtkunnen in een postkantoor. Omgekeerd zullen alle klanten van bpost bank hun verrichtingen eveneens kunnen doen in een filiaal van BNP Paribas Fortis. Die mogelijkheid is het gevolg van de volledige overname van bpost bank door BNP Paribas Fortis eerder dit jaar.

62 reacties

  • Eddy DESMET

    2 jaar geleden
    Spijtig voor Bpost, maar ik verlaat deze bank. Ik was tot nog toe tevreden over Bpost. Ik was dat zeker niet over BNP Paribas Fortis ...
  • Luc Bleyweert

    2 jaar geleden
    Dan is het tijd om zo vlug mogelijk weg te zijn bij de postbank. Die franse bank moet ik niet.
  • JOHAN LAUWERYS

    2 jaar geleden
    De directieleden kunnen niet eens hun eigen winst in België houden om hier te herinfinancieren in de Belgische economie, bv om te helpen de woningen degelijk te isoleren voor wie het financieelniet kan. Maar ja lobbyisten doen hun werk goed om de politiekers te beïnvloeden.
  • Eduard Vanderheyden

    2 jaar geleden
    Argenta zegt alvast Welkom.
  • Jan Baroen

    2 jaar geleden
    Mevr Marina Jochems, u bent niet de enige tevreden Fortis klant, maar de laatste jaren zijn er wel meer ontevreden dan tevreden klanten. Kosten zijn er altijd en overal, dat is begrijpelijk, maar klanten willen dan ook toch een beetje service en dat gaat steeds maar bergaf bij BNP.