Sara Geeraert (34) uit Roeselare stierf op 6 maart 2022 toen ze, samen met Davy Callewaert (28) uit Lendelede, in de mist met hun wagen in de IJzer in Nieuwpoort terechtkwamen.
Volledig scherm
PREMIUM
Sara Geeraert (34) uit Roeselare stierf op 6 maart 2022 toen ze, samen met Davy Callewaert (28) uit Lendelede, in de mist met hun wagen in de IJzer in Nieuwpoort terechtkwamen. © RV

Afscheid van Ardennenkind Sara, die verdronk in de IJzer na avondje uit: “Het zonnetje dat je was, zal nooit meer zo mooi schijnen”

RoeselareIn de aula van uitvaartverzorger Commeyne in Roeselare is vrijdag afscheid genomen van Sara Geeraert, de 34-jarige vrouw die een week geleden samen met Davy Callewaert (28) uit Lendelede stierf bij een ongeval in Nieuwpoort. “We deelden alles met elkaar, onze grootste stommiteiten maar ook onze diepste geheimen”, liet zus Shanna voorlezen. “Zusje, beste vriendin, mijn soulmate, ik kan me geen leven voorstellen zonder jou.”

  1. Trio blaast afterworks aan rotonde Paterskerk nieuw leven in: “Die donderdagavonden waren legendarisch”
    PREMIUM

    Trio blaast afterworks aan rotonde Paterskerk nieuw leven in: “Die donderdag­avon­den waren legenda­risch”

    De legendarische afterworks aan de rotonde bij de Paterskerk in Roeselare maken hun comeback. Zes jaar nadat honderden feestgangers voor het laatst de rotonde vulden, blazen Cedric Devos (25), Hermien (24) en Marijn De Backer (31) in samenwerking met horecazaak Bar Canard het initiatief nieuw leven in. De eerste editie vindt plaats op donderdag 9 mei. “Tot op de dag van vandaag wordt deze locatie geassocieerd met de destijds razend populaire events. Daar wilden wij iets mee doen,” aldus het trio dat hun plannen uit de doeken doet.
    Roeselare
  2. Rudi Ghequire neemt na 42 jaar afscheid van Brouwerij Rodenbach: “Met een gelukkig gevoel, al hoop ik dat ik de brouwerij af en toe nog mag vertegenwoordigen”
    PREMIUM

    Rudi Ghequire neemt na 42 jaar afscheid van Brouwerij Rodenbach: “Met een gelukkig gevoel, al hoop ik dat ik de brouwerij af en toe nog mag vertegen­woor­di­gen”

    Na een carrière van maar liefst 42 jaar neemt Rudi Ghequire (65) afscheid van Brouwerij Rodenbach. Rudi begon zijn indrukwekkende loopbaan bij de brouwerij in Roeselare als inkoper en klom op tot algemeen directeur. “Al in 2021 heb ik een tienpuntenplan opgesteld met het oog op mijn pensioen. De brouwerij moet en zal blijven voortbestaan”, stelt Rudi gerust. Hoe heeft hij de brouwerij door de jaren heen zien veranderen? En hoe belandde hij als zoon van een boer bij Rodenbach? Een overzicht.
    Roeselare