Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
PREMIUM
© Kristof Ghyselinck

Hoe gaat het nog met Anne Somers, de ‘eerste Veronique’ uit ‘Familie’? “De reden van mijn ontslag is nog altijd niet helder”

TV“Jij bent de eerste Veronique, hé? Waarom kom je niet terug?” Actrice Anne Somers (51) hoort het nog geregeld. Toch is het al sinds 2012 geleden dat ze gestalte gaf aan het personage uit de soap. “Maar ik wil er niet gefrustreerd over blijven”, zegt ze in een gesprek over de redenen rond haar ontslag in ‘Familie’, de daaropvolgende rechtszaak en het onzekere bestaan dat ze sindsdien als actrice leidt. “Thuis zitten balen dat ik geen rol krijg, is niets voor mij. Ik heb twee kinderen aan de universiteit. ”

4 reacties

  • Patrick Verbelen

    2 jaar geleden
    Anne wie?
  • Maarten Nijs

    2 jaar geleden
    Het zal wel aan het acteer talent liggen
  • Mario Adams

    2 jaar geleden
    Er zijn misschien een paar uitzonderingen, maar ik denk dat je het je hier in België niet kan permitteren om enkel acteur/actrice te zijn.
  • johan ruell

    2 jaar geleden
    Ja kind, dat maken zo veel mensen mee. We moeten allemaal langer werken zogezegd maar eens je een bepaalde leeftijd hebt tel je bij veel werkgevers niet meer mee. En je op de meest smaakloze manier proberen buiten te krijgen, dat is dagelijkse kost. En de regering... zij zeverde maar voort.