Wannes Nimmegeers
Volledig scherm
© Wannes Nimmegeers

Energie-expert: “Tank dit weekend geen diesel. Vanaf dinsdag wordt het veel goedkoper”

“Wie diesel tankt, wacht beter tot komende dinsdag.” Zo adviseert een ervaren energie-expert. “Intussen is de inkoopprijs van deze brandstof weer aanzienlijk gedaald, maar pas dinsdag kan die daling ook officieel aan de pomp verrekend worden.”

95 reacties

  • Ives Ameel

    2 jaar geleden
    Slechts met het beëindigen van de oorlog met Rusland en het terug samenwerken ermee zal de prijs van Energie echt zakken heel mooi van de regering maar dit zijn slechts lapjes leggen die de prijs van de energie zelf niet beïnvloeden.
  • Marcus Vadis

    2 jaar geleden
    Waarom moet de staat ons weeral bestelen door 35 cent meer te vragen voor diesel dan voor benzine? Twee weken geleden was de prijs ongeveer gelijk!
  • frans Venloo

    2 jaar geleden
    Veel goedkoper met OVLD met de Croo zal het niet worden wees daar maar zeker van ze geven ons belastingsgeld liever weg aan vriendjes daarna heeft hij toch terug zijn plaatsje . Er is 43 % belastingen op de brandstof dus reken uit op 2 € wat deze echt kost . Eerst deze zotteprijs toelaten en volop profiteren en daarna doen alsof ze er iets aan dien maak dit aan een ander wijs Ze zijn allemaal hetzelfde Graaien valse beloften en noem maar op . Echt iets doen voor hun kierzers ? ja beloven
  • Monique Knops

    2 jaar geleden
    Als 32 jarige hardwerkende alleenstaande mama haat ik dit land elke dag een beetje meer. Politiekers die hun zakken vullen onder tafel en wij laten dit allemaal maar toe.
  • Anita Billen

    2 jaar geleden
    Die politiekers zitten met het volk niet in zolang hun zakken maar vol zijn en blijven