Indrukwekkende Pogacar voert nieuw huzarenstukje op, Evenepoel beleeft complete offday: “Ik zag dat Remco aan het afzien was”

Tirreno-AdriaticoTadej Pogacar heeft op indrukwekkende wijze de koninginnenrit in de Tirreno-Adriatico gewonnen. Het Sloveense fenomeen ging er op de laatste beklimming van de Monte Carpegna vandoor en kwam solo binnen. Remco Evenepoel beleefde een totale offday en finishte op vier minuten.   

72 reacties

  • Daniel Decoster

    2 jaar geleden
    Pogacar doet zijn werk Remco kan het goed uitlegen
  • Jean West

    2 jaar geleden
    André Uyttendaele Men koerst om te winnen niet om op een andere renner te wachten.
  • Henny Wensveen

    2 jaar geleden
    Wat moet het toch een kick geven wanneer je concurrenten bergop aan hun limiet zitten en jij (Pogacar) nog op je gemak zit. Even met moeder de vrouw bellen om te vragen: wanneer zal ik me eens echt in gaan spannen. Gino Denil slaat de spijker precies op zijn kop. Peloton en dus de tegenstand is veel groter. Evenepoel hoeft niet te wanhopen. Hij heeft nog wel een jaar of 10 om ooit een grote ronde te winnen. Hopen maar dat Pogacar dan vervroegd met pensioen gaat.
  • Eric Freys

    2 jaar geleden
    geschiedenis herhaalt zich
  • Dirk Zwartenbriek

    2 jaar geleden
    Veel te plat tegen de echte bommen tegen Janneke en Mieke kan hij een 3 daagse winnen maar tegen de echte top nooit maar dan ook nooit niet