Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Cristiano Ronaldo blijft fenomenaal: CR7 loodst Man United met hattrick voorbij Tottenham in race om vierde plaats

Premier LeagueVoorbij de Tsjech Josef Bican (805 goals). Met 807 stuks topschutter aller tijden in officiële wedstrijden. Voorbij de Nederlander Ruud van Nistelrooij (95 goals). 96 doelpunten nu voor Manchester United, waarmee hij vierde op de ranglijst van de ‘Red Devils’ staat. Maar vooral: voorbij Tottenham dankzij een hattrick van hem: 3-2. Cristiano Ronaldo was eens te meer de absolute uitblinker. Nog steeds een fenomeen.

6 reacties

  • frankie bressinck

    2 jaar geleden
    En toch zijn er dan nog trainers die zeggen dat Ronaldo niet "meewerkt"! Iemand die 800 doelpunten scoort in topcompetities moet je respecteren! Wie kan dat op zijn 37ste?
  • Jonathan Monsaert

    2 jaar geleden
    Voor mij is hij de beste aller tijden. Hoe kan je deze man nu haten? Wat een prestatie alweer in een topcompetitie en op zijn gevorderde voetballeeftijd! Daar kunnen er velen nog iets van leren, hopelijk kunnen we nog een tijd van CR7 genieten op het veld. Nu ook topschutter aller tijden in officiële wedstrijden, buitenaardse prestaties van deze levende legende. En volgens mij is hij nog lang niet klaar. Viva Ronaldo!
  • eric debanne

    2 jaar geleden
    Ronaldo blijft toch nog een super speler voor zijn leeftijd ...👍 Hij is een van de beste aller tijden ! Succes verder ✌️
  • Rudy De Pauw

    2 jaar geleden
    Hazard de vervanger van Ronaldo ?
  • Jean Eeckelaers

    2 jaar geleden
    Beste aller tijden, maar ja dat wisten we al lang natuurlijk Goat