Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

ONS RAPPORT. “Traag en onzeker”: twee buizen bij Antwerp, één absolute uitblinker bij Anderlecht

Jupiler Pro LeagueAnderlecht reikt een hand uit naar play-off 1 na een gouden overwinning tegen Antwerp. In ons rapport één absolute uitblinker bij paars-wit, die week na week bepalender wordt. De Great Old trekt dan weer met twee buizen huiswaarts. 

16 reacties

  • Albert de Lovendeghem

    2 jaar geleden
    Aanvallers zoals Kouame zijn onmisbaar in een aanvallende ploeg. Door zijn snelheid en infiltraties zorgt hij voor openingen die anderen kunnen benutten voor het scoren. Eigen kansen afmaken is een probleem maar óók dat komt.
  • Rik Cappelle

    2 jaar geleden
    Gelukkig hebben ze nog de niets bijbrengende Naingolan en de meester matennaaier Verstraete waar de supporters zich kunnen aan optrekken. Voor hen zijn dat wereldtoppers en dat is normaal als ge nog nooit, Refaelov uitgezonderd, een 'voetballer' in uw team hebt gezien.
  • roger thienpont

    2 jaar geleden
    Kouamé werkt hard,heeft een goed kopspel en ook genoeg technisch onderlegd.Moet alleen leren dat in de 16 er direct moet op doel geschoten worden.(zie Raman)
  • guy muis

    2 jaar geleden
    Bwa lamkel ze is op terugweg heb ik gelezen dan zal antwerp nog wel aan een puntje geraken haha
  • patrick van der bauwhede

    2 jaar geleden
    Kouamé een goede match ? Als RSCA-supporter ben ik het daarmee absoluut oneens. Een aanvaller moet af en toe ook eens scoren en dat lukt hem de laatste weken ondanks een dozijn open doelkansen maar niet. Denk niet dat hij gemiddeld 20 % van de hem aangeboden doelkansen benut heeft. Begrijp niet waarom Kompany hem en niet Zierikzee telkens laat staan. Die is ook geen koele kikker maar werkt desondanks af en toe koelbloedig af. (zoals ook weer vandaag). Het enige argument is dat Kouamé sneller is.