© Politiezone Mechelen-Willebroek

Vader en achttienjarige zoon betrapt met 38 flessen lachgas in garagebox

Mechelen -

De politie heeft in Mechelen een vader en zijn achttienjarige zoon in de Dijlestad betrapt bij het opslaan van 38 flessen lachgas in een garagebox. Wat de twee van plan waren met de flessen, gaat verder onderzocht worden. Mogelijk waren de twee van plan om ze te verhandelen. Een van hen heeft daar al een gerechtelijk verleden voor.

Leo De Nijn

De politie kreeg zondagnamiddag omstreeks 17.30u een melding van een getuige dat twee mannen in de Eikestraat flessen uit een garagebox in een auto aan het laden waren.

“Korte tijd later kon onze patrouilleploeg ter plaatse de twee verdachten intercepteren. Het gaat om een vader van 55 jaar en zijn 18-jarige zoon, beiden uit Mechelen”, zegt politiewoordvoerder Dirk Van de Sande.

In de garagebox treffen de inspecteurs maar liefst 38 flessen lachgas aan. “Wat de twee met de flessen van plan waren, wordt verder onderzocht. De jongeman is wel gekend bij onze politiediensten voor handel in lachgasflessen”, besluit de Eerste Hoofdinspecteur. De twee zijn geverbaliseerd. De flessen lachgas werden in beslag genomen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Misdaad Mechelen