'Dealer'
Volledig scherm
'Dealer' © Filip Van Roe

Na de Ensors: hier kan u de winnende films en series bekijken

TVOp zaterdagavond zijn voor de twaalfde keer De Ensors, de Vlaamse film- en televisieprijzen, uitgereikt. De film ‘Dealer’ was één van de grote winnaars, maar ook ‘Grond’ en ‘Red Light’ vielen in de prijzen. Zoekt u nog inspiratie voor een nieuwe serie om te bingen of een film om lekker bij weg te zakken in de zetel? Geen probleem, want veel van de winnaars van de Ensors zijn integraal beschikbaar op streamingplatformen zoals Streamz of VRT NU. 

3 reacties

  • Katia Mistianes

    2 jaar geleden
    Zo te zien heb ik 1 en ander gemist op tv, vooral Beau Séjour, jammer. Naar 'Grond' heb ik wel gekeken: prachtige fotografie en generiek, vlotte dialogen, slim scenario en montage, spannend en een beetje exotisch, steengoede acteurs, kortom schitterende serie. Inderdaad, Hollywood niveau.
  • Michel Flamme

    2 jaar geleden
    De Vlaamse film- en televisiewereld die zichzelf - bij gebrek aan echte - mini-oscars uitdeelt en daarbij helemaal voorbijgaat aan elementaire gendergelijkwaardigheid ... een beetje zielig eigenlijk.
  • Bart Dekort

    2 jaar geleden
    Het is wel duidelijk dat een groep in eigen voet geschoten heeft. Genderneutrale prijzen, terwijl de mooiste rollen voor mannen zijn weggelegd. Dat doet me denken aan gelijk prijzengeld in tennis, terwijl de vrouwen minder sets afwerken, aan wielrennen, waar ze minder kilometers malen, zodat ze minder lang in beeld komen, terwijl de sponsor net zoveel mogelijk publiciteit wenst. = positieve discriminatie = discriminatie = slecht voor iedereen op lange termijn