‘Wuyts & Boonen’ relativeren mindere prestatie van Evenepoel in Tirreno: “Stop met Remco voortdurend aan Pogacar te spiegelen”

In de vierde aflevering van onze wielerpodcast ‘Wuyts & Boonen’, deze week met Johan Museeuw en een inbellende Tom, bespreekt het drietal met host Stijn Vlaeminck de ietwat teleurstellende prestatie van Remco Evenepoel in de Tirreno-Adriatico. Wuyts en Boonen bekijken de situatie met een nuchtere blik: “Hij had geen goeie dag en moest lossen. Dat gebeurt gewoon.”

13 reacties

  • Marika Peeters

    2 jaar geleden
    Alle controverse en de hype bij sommige Belgische wielergoden, wordt door hunzelf uitgelokt. Ze plaatsen zich in de picture en willen vooral tonen:" kijk hoe goed ik ben, ik haal fenomenale waarden tijdens stage, ben in supervorm om mijn grote doelen te kunnen winnen".. Tuurlijk gaat de pers hier volop in mee...totdat ze op het moment van de waarheid, het niet kunnen waarmaken en overklast worden door betere renners....en wat dacht je dan? door de pers hier terecht op afgerekend worden.
  • eric debanne

    2 jaar geleden
    Boonen en wuyts zouden dan ook beter zelf beginnen zwijgen erover !!! Er is maar één Merckx geweest en niemand zal die ooit evenaren Hij is en blijft de beste coureur aller tijden
  • van Dessel Wim

    2 jaar geleden
    Houwt VDP maar goed in't oog, die komt niet alleen terug om den hoop wat te vergroten hoor ...
  • Lucien Mertens

    2 jaar geleden
    Daar kunnen jullie dan het beste zélf mee beginnen.
  • Marc Emiel

    2 jaar geleden
    QS is de beste ploeg voor klassieke renners to PR en voor sprinters in grote rondes. Ik vraag mij af of ze wel de juiste trainingschema’s hebben voor een ronderenner. Verder is Remco maar een schim meer van wie hij was vóór zijn val. Ik begrijp niet waarom want lichamelijk is er geen blijvende schade maar er is iets verdwenen. Pogacar is een wereldwonder die bovendien nog geen seconde tegenslag heeft gekend. Hij heeft blijkbaar ook geen nood aan een conditiepiek want hij rijdt altijd top.