Primoz Roglic en Wout van Aert.
Volledig scherm
PREMIUM
Primoz Roglic en Wout van Aert. © AFP/EPA

Geel voor Roglic, groen voor Van Aert: Jumbo-Visma wil dankzij nieuwe tactische benadering droom verwezenlijken

wielrennenGeel voor Primoz Roglic, groen voor Wout van Aert: dat is de droom van Jumbo-Visma in de Tour. Parijs-Nice bewees dat ‘de onmogelijke combinatie’ misschien toch te doen is. Dankzij een nieuwe tactische benadering: knechten in beurtrol.

8 reacties

  • Jonah Kemps

    2 jaar geleden
    Knechten in beurtrol? Ik heb Roglic nog nooit zien knechten en dat zal hij ook nooit doen. In MSR ging Roglic voor Wout werken maar dat wil ik nog wel eens zien, ik zal al blij zijn als hij niet in de weg rijdt. Roglic gaat dit jaar ook niet kunnen winnen van Pogacar als hij al op zijn fiets blijft toch dus ik hoop dat dit het laatste jaar van Roglic in de tour is, toen hij er vorig jaar niet meer was hebben ze veel meer prijzen gepakt.
  • peter De ridder

    2 jaar geleden
    Onze wout is toch wel echt buitengewoon he?!?! afhaken en teruggaan als die ziet dat zijn kopman in gevaar is ! Hoeveel zouden dat doen laat staan kunnen. Wij hebben echt veel goede renners, maar slechts 2 zijn er van wereldniveau . Remco en Wout en binnen enkele jaren komt daar Cian bij . laten we ze allemaal koesteren en van genieten ipv afbreken of op hun kop te zitten als het wat minder gaat. Hopelijk hebben veel mensen geleerd hoe het niet moet tegen dat Cian ten tonele komt ! ! !
  • Johan Maddens

    2 jaar geleden
    Van Aert was de sterkste renner in Parijs -Nice , Maar heeft enkele ritten laten begaan omdat zijn doelen de klassiekers zijn en dat waren de afspraken en ook wat Wout zelf aankondigde , dat hij ging om de ploeg bij te staan . In de laatste rit was Roglic niet echt top en daarom is Wout er bijgebleven . Wout is momenteel zeer sterk !!
  • Andy Van Daare

    2 jaar geleden
    Peter Van Mol : VDP gaat gewoon weer focussen op 1 a 2 ritjes en dan uit de Tour stappen... Werd vorig jaar geprezen en gelachen mrt WVA, tot WVA de 2e week in Tour een tijdrit sprint + bergrit won, beetje contrast! VDP heeft sindsdien niet meer hetzelfe aanzien, kapotrijden voor snel winst en dan "gaan.lopen"
  • Erik Van Aelst

    2 jaar geleden
    Top ploeg en vele topcoureurs ! Iedereen is daar belangrijk en iedereen wordt er enorm gewaardeerd! Samen werken samen winnen !