Kompany, Priske en Vanhaezebrouck.
Volledig scherm
PREMIUM
Kompany, Priske en Vanhaezebrouck. © Photo News

10 analisten zien Anderlecht unaniem play-off 1 halen, maar wat met AA Gent en Antwerp?

Belgisch voetbalHet gebeurt zelden dat tien analisten dezelfde mening hebben. Maar kijk, Vincent Kompany lijkt op beide oren te kunnen slapen. Anderlecht, zo voorspelt voetbalkennend België, zal niet meer uit play-off 1 vallen. Rest de vraag: wat weegt het zwaarst door? De neerwaartse spiraal van Antwerp, of het zware programma van AA Gent?

31 reacties

  • moons fons

    2 jaar geleden
    Ik vind dat Anderlecht wel Play-off 1 verdiend. Met die selectie gaat zelfs een cafébaas met een beetje voetbalverstand los de kop spelen ! Met ietwat trainer stonden ze los op kop !
  • AUGUSTIN GHIJSELS

    2 jaar geleden
    Niet Anderlecht, niet Gent spelen het beste voetbal, maar Union en dit al het ganse seizoen.En Union heeft ook de topscorer.En Vanzeir is binnenkort terug.Het beste aanvalsduo, dat kan toch niemand ontkennen? En ze kunnen winnen van alle ploegen, thuis en uit.
  • nico baelde

    2 jaar geleden
    Albert, dacht dat Anderlecht ook Europa zou verbazen, maar Spijtiggenoeg moesten ze tegen Vitesse spelen, een ploeg die je duidelijk met PSG en man city kunt vergelijken.
  • nico baelde

    2 jaar geleden
    Ik hoop uit de grond van mijn hart dat Gent de beker wint, dan verdwijnt de Lovendegem weer voor een tijdje onder zijn steen.
  • jenny charels

    2 jaar geleden
    Is Anderlecht dan al gewonnen op Gent? En de week erop tegen Charleroi,?. En de laatste match op Kortrijk?. Dat laatste zal wel met de hulp van een bevriende trainer, net zoals vroeger met Vanderhaeghe die stak ook altijd een handje toe. Maar Gent en Charleroi?. Als ze daartegen geen 6 op 6 pakken worden ze gewoon 5de.