©  Dirk Vertommen/VTM

Pommelien Thijs post hint naar Miss Poes uit ‘The Masked Singer’ op Instagram, maar laat je niet misleiden

Pommelien Thijs hintte afgelopen weekend op Instagram heel duidelijk naar Miss Poes, één van de finalisten van The Masked Singer. De zangeres is hoofdverdachte nummer één bij de kijker, en haar post lijkt het vermoeden van velen te bevestigen. Al kan het evengoed om een mis(s)leidingsmanoeuvre gaan.

Eline Debie

Het is best gewaagd om een kattenemoji bij je Instagrampost te zetten als je ervan verdacht wordt Miss Poes te zijn. Als je in diezelfde post ook nog toont dat jij de hoge fluittonen haalt die Miss Poes ten berde bracht in het programma, is het hek helemaal van de dam. Toch deed Pommelien Thijs twee dagen geleden exact dat. Geeft ze nu gewoon toe dat zij in het pak van Miss Poes zit?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Die conclusie is iets te snel getrokken, leert een blik op de Instagrampagina van tweede hoofdverdachte Camille Dhont ons. De #LikeMe-collega van Pommelien postte op 5 maart een foto van zichzelf in Disneyland, eveneens met een kattenemoji. Een muis zou logischer geweest zijn, aangezien ze Mickey Mouse-oren draagt op de foto. Tenzij je wil verwijzen naar Miss Poes, natuurlijk...

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De opvallende hints doen terugdenken aan het vorige seizoen van The Masked Singer. Toen gebeurde in de finaleweek zowat hetzelfde. Mathieu Terryn, frontman van Bazart, deelde destijds een emoji van een duikbril op zijn Instagramverhaal. Niet toevallig was hij een van de hoofdverdachten voor het personage Duiker. Maar in de finale bleek Gio Kemper in het duikerspak te zitten. Misleiding dus…

We zullen toch tot vrijdag moeten wachten om te weten welke geweldige zangeres in het pak van Miss Poes zit.

LEES OOK. Paniek tijdens opnames The Masked Singer in VS: “Iemand moet haar helpen!’’

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER