Jitske Van de Veire heeft het gehad na walgelijke reactie over papa Peter: “Trol zoveel je wilt, maar hou het proper”

ShowbizzJitske Van de Veire (27) heeft één van haar volgers op z’n plaats gezet na een misplaatste reactie op een lingeriefoto. De persoon in kwestie plaatste de opmerking “rukmateriaal voor papa” onder de post. “De kilo’s drek die ik al over me kreeg de voorbije jaren, ben ik gewoon gaan worden. Maar hou het fucking proper”, reageert Jitske.

27 reacties

  • Manuela popelier

    2 jaar geleden
    Ik zie veel reacties dat het onnodig zulke foto's en dat het walgelijk is.. in ben meer voor het tegendeel, jonge mensen kijken op naar fotomodellen enzo en voelen zich vaak onzeker. Zij probeert mensen te overtuigen om van hun eigen lichaam te houden en dat dat niet perfect moet zijn. De reactie over haar vader is walgelijk.
  • GUNTER ORTMANN

    2 jaar geleden
    Blijf met zulke foto's van sociale media af. Dan ga je geen reacties krijgen zoals die Evelyne van je vader kreeg...
  • Marjan Frankie

    2 jaar geleden
    Body Positiviteit, mooi maar als ik haar zie dan zie ik meer dat ze het lijf dat ze heeft eerder een voorwerp vind dan een lichaam , een dochter van haar vader das duidelijk
  • Maria Leten

    2 jaar geleden
    Tja sociaal media! Blijf eraf met persoonlijke foto's en zeker zulke. Je krijgt toch commentaar! Willen of niet, goed of slecht! Zulke dingen zoek je toch zelf, NIET? Ik krijg die commentaar nooit hoor! Mij zien ze niet! Simpel toch!
  • Geert Van de Moortele

    2 jaar geleden
    Waarom daar woorden en tijd aan verspillen.