Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Goud! Noor Vidts kroont zich op WK indoor tot wereldkampioene in vijfkamp

Meer sportWereldkampioene! Noor Vidts heeft op het WK indoor goud veroverd in de vijfkamp. Onze 25-jarige landgenote gaf haar koppositie in de avondsessie niet meer af en won met een Belgisch record. 

17 reacties

  • IGNACE DE WULF

    2 jaar geleden
    Noor, fantastisch. Gefeliciteerd.
  • Jos Van De Plas

    2 jaar geleden
    Proficiat, prachtige prestatie.
  • ernest vandewinkel

    2 jaar geleden
    Proficiat Noor , geweldig !
  • freddy de keyzer

    2 jaar geleden
    Schitterend ! Topatlete en sierlijke, gezellige en eenvoudige jonge vrouw. Klasse op elk gebied, net als onze Wout !
  • lieve rigo

    2 jaar geleden
    Proficiat Noor.
  1. “Je moeder had bij je geboorte beter je keel toegeknepen”: Brittney Griner vertelt in boek over gevangenschap in Rusland en onthaal na vrijlating
    PREMIUM
    3

    “Je moeder had bij je geboorte beter je keel toegekne­pen”: Brittney Griner vertelt in boek over gevangen­schap in Rusland en onthaal na vrijlating

    0,7 gram cannabisolie, meer was er in 2022 niet nodig om Brittney Griner in Rusland te veroordelen tot een celstraf van negen jaar. Een nachtmerrie voor de Amerikaanse basketbalspeelster, die na 294 dagen vrij kwam door een gevangenenruil met de wapendealer Viktor Bout. In ‘Coming Home’ schreef Griner al haar gruwelijke ervaringen en trauma’s van zich af. “Ik schrok van de hoeveelheid vitriool die ik na mijn vrijlating over me heen kreeg. Ik ging bijna kapot aan de omvang ervan.”
  2. Van de Audi van Derwael tot de Breitling van Kopecky: waarom onze topatleten zo in de smaak vallen van luxemerken
    PREMIUM
    18

    Van de Audi van Derwael tot de Breitling van Kopecky: waarom onze topatleten zo in de smaak vallen van luxemerken

    Het Zwitserse horlogebedrijf Breitling stelde deze week Lotte Kopecky als ambassadrice aan. De wielrenster is lang niet de enige Belgische sporttopper waarmee ‘premium brands’ zich graag associëren. Denk maar onder meer aan Remco Evenepoel of Nafi Thiam. Maar hoe komt dat? Waarom vallen topatleten - en zeker olympiërs - zo in de smaak bij luxemerken? Twee experts lichten toe. “Mensen spiegelen zich graag aan succes. Je bent liever een fan van de beste dan van een verliezer.”