BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Kind en Gezin verdraaide waarheid over 't Sloeberhuisje: crèche werd al 3 jaar niet meer begeleid

In de onmiddellijke nasleep van het drama in ‘t Sloeberhuisje in Gent deed Kind en Gezin er alles aan om de buitenwereld te overtuigen dat de crèche intensief opgevolgd werd. “Er was zelfs 3 jaar lang verplichte, pedagogische begeleiding op de werkvloer.” Wij zochten uit hoe dat zit en ontdekten dat de waarheid een flinke draai kreeg. Probeerde Kind en Gezin zich in te dekken?

113 reacties

  • Dirk Van Nuffel

    2 jaar geleden
    politiek gedreven postjes cultuur, wiens eerste belang hun financiele belang is en waarvan kinderen en gezinnen het slachtoffer zijn.Dat is simpelweg wat kind en gezin geworden is.Hun PR kan men ook vergelijken met deze van de persverantwoordelijke van politieke partijen.niemand is ooit verantwoordelijk of word ter verantwoording geroepen .zelfs niet als een kind sterft
  • John Verstraeten

    2 jaar geleden
    Tabula Rasa zeg ik daar tegen. En los van de politiek.
  • Patrick Goris

    2 jaar geleden
    Kind en gezin kan nuttig zijn maar… is zo een log en breed orgaan waar iedereen denkt het te weten maar waar niemand weet wat de andere precies doet. Ook veel betweters die denken dat ze alles weten en soms zelfs politie spelen over ouders en kinderen als het niet gaat zoals zij het willen! Opruimen en beginnen met uitkammen! Overheidsdienst is in dit geval dikwijls laksheid. Reeds 30 jaar gemiste kansen; tja als het om de overheid gaat is het zeer vaak al verprutst vooralleer het begonnen is.
  • Jeannine Van Dyck

    2 jaar geleden
    Het is wel degelijk Kind en Gezin dat "nogmaals" gefaald heeft. Daar is dringend een grondige reorganisatie en "opkuis" nodig!!!!
  • Griet Geerinckx

    2 jaar geleden
    Kuis A.U.B kind en Gezin op het is een blijft een CD&V bastion