RV
Volledig scherm
PREMIUM
© RV

Dave Wauwermans uit ‘The Sky is the Limit’ zit met z’n gezin vast in Oekraïne: “We zijn doodsbang”

ShowbizzJe herinnert je hem ongetwijfeld nog uit ‘The Sky is the Limit’ van enkele jaren terug, matrassenkoning Dave Wauwermans (53). In het programma leerden we ook Kristina (40) kennen, de Oekraïense vrouw van de altijd in het wit geklede zakenman. Het gezin beleeft momenteel erg bange tijden. Dave, Kristina en dochtertje Arnella zitten namelijk al drie weken vast in Oekraïne. “We lopen met bijl en wapen rond om eten en drinken te voorzien voor de volgende weken.”

11 reacties

  • Bert Vandamme

    2 jaar geleden
    Luisteren die niet naar het nieuws misschien? Er werd ruim voldoende gemeld het land te verlaten. Nu niet komen jammeren hé..
  • Tina Colpaert

    2 jaar geleden
    Als er gecommuniceerd word ga terug naar Belgie en je kies ervoor om toch de goede raad id wind te slaan achteraf niet klagen!
  • Dirk Sonck

    2 jaar geleden
    Zij hadden veel eerder moeten vertrekken en blijkbaar hadden vrouw en kind ook het land kunnen verlaten. Het is nu helaas te laat om vanuit België nog hulp te krijgen. Maar de verantwoordelijkheid en de organisatie voor een veilige reis ligt niet bij de Belgische staat.
  • Wendy Van Meel

    2 jaar geleden
    Je zag dit al van geel ver aankomen. Hij had toen net gemak kunnen vluchten. Hij heeft geld genoeg
  • Luc Carlier

    2 jaar geleden
    Beste, ge waart tijdig verwittigd dat er iets op til was! De dag 1 van de invasie kon je nog makkelijk weg...dus niet schieten op de overheid!