Fabio Jakobsen is de kopman bij Quick.Step-Alpha Vinyl.
Volledig scherm
PREMIUM
Fabio Jakobsen is de kopman bij Quick.Step-Alpha Vinyl. © Photo News

Quick.Step-Alpha Vinyl met noodploeg in Milaan-Sanremo: “Als Wout en Tadej gaan, is het gedaan”

WielrennenQuo vadis, Quick.Step-Alpha Vinyl? Zónder Alaphilippe, zónder Asgreen ook moet het naar Milaan-Sanremo. Met een noodploeg, waarin de kaarten drastisch worden herschikt. Kan Fabio Jakobsen verrassen bij zijn debuut? “Alles hangt af van hoe hard Van Aert en Pogacar bergop zullen knallen.”

13 reacties

  • Rik Cappelle

    2 jaar geleden
    Voila dat is pas eerlijk.
  • Dirk Brouns

    2 jaar geleden
    Marika Peeters Ik denk dat WVA al veel dieper in zijn krachten heeft moeten tasten dan Pogajar. Maar eigenlijk is dit een uitspraak op niks gestoeld. Je kunt geen krachten ‘sparen’ tenzij je helemaal je dood rijdt en geen recuperatie hebt. En laat dat nu net een profrenner wel hebben.Trouwens om beter te worden moet je telkens iets harder gaan en daarna recupereren (dag tot paar dagen rust Max)
  • elke vliegen

    2 jaar geleden
    @ rooyakkers wout past niet bij QS. Veel te egoïst van karakter en lange tenen.. @ Denil wie zijn bus is t best gevuld.. Hoop op een volledige outsider, zo mooi zijn voor de koers zn de monden snoeren
  • Gino Denil

    2 jaar geleden
    Dat zou mooi en slim zijn van beiden. Wout en Pogacar die samen gaan en het dan onder elkaar uitmaken.
  • wim rooyakkers

    2 jaar geleden
    En dan te weten dat Wout niet bij Quick step paste,daar zullen ze wel spijt van hebben. Voor Wout is Jumbo Visma de beste ploeg, met de meeste mogelijkheden.