Links Cristiano Ronaldo en zijn Georgina op hun peperdure privéjet, rechts het trapje van die van Lionel Messi.
Volledig scherm
Links Cristiano Ronaldo en zijn Georgina op hun peperdure privéjet, rechts het trapje van die van Lionel Messi. © Instagram/RV

Een privéjet van 56 miljoen met Rolls-Roycemotoren en eentje met de namen van het gezin op het trapje: deze supersterren doen nog wat zotter dan Ronaldo

Time-OutCristiano Ronaldo wil een nog grotere privéjet, maar de Portugese superster is natuurlijk lang niet de enige in de sportwereld die over een vliegtuig beschikt. Ook onder andere Lionel Messi en Max Verstappen hebben een jet, met als enige verschil: de whereabouts van die laatste zijn voortaan te traceren via @VerstappenJet, een Twitteraccount die speciaal daarvoor in het leven is geroepen.

44 reacties

  • Bert De Bruin

    2 jaar geleden
    Hoeveel brengt de aanschaf en het gebruik van een privéjet de staatskas op aan taksen, accijzen en btw? Per jaar al meer dan vele in heel hun leven verdienen. Maar ja, jaloersheid.
  • Jan Karmeliet

    2 jaar geleden
    Rolls-Royce is een vliegtuigmotoren bouwer, heeft niets te maken met het automerk. Onnodig om dit te stipuleren in het artikel. De lezers zijn niet allemaal uit school gevallen tieners. Elke topper in zijn vak verdient bakken geld, volledig normaal dat topsporters het ook verdienen. Wees de beste in iets dat erg populair is en veel inkomen genereert en je zal verdienen.
  • Peter Stevens

    2 jaar geleden
    Zie je zulke mensen al een lijnvlucht nemen? Ze zouden geen seconde rust hebben.
  • peter jacobus

    2 jaar geleden
    Die waanzin moet stoppen!
  • Jan Braet

    2 jaar geleden
    Dat die jets Rolls-Roycemotoren hebben is vrij normaal, aangezien Rolls-Royce de op één na grootste vliegtuigmotorenbouwer ter wereld is. Het is echt geen uiting van bijkomende luxe.