Ex-winnaar Jasper Stuyven blikt vooruit op Milaan-Sanremo: “Ik hoor niet bij de topfavorieten, wel bij het kransje daaronder”

WielrennenTijdens het wielervoorjaar blikt HLN.be bij elke wedstrijd terug en vooruit met een ex-winnaar van de koers. Voor Milaan-Sanremo kijkt Jasper Stuyven in zijn glazen bol. Onze landgenoot trok vorig seizoen aan het langste eind in La Primavera. Dankzij corona kon hij zelfs meer genieten van die overwinning. Dit jaar verwacht hij opnieuw een gesloten koers tot de Poggio. “Ik hoor niet bij de topfavorieten, wel bij het kransje daaronder.”

1 reactie

  • Jonah Kemps

    2 jaar geleden
    Vorig jaar viel alles perfect in de plooi voor Stuyven doordat er op de poggio niet te hard naar boven is gereden (zelf Ewan hing er nog aan en ik geloof nooit dat die zo sterk was dat die niet gelost kon worden) en de favorieten keken nadien allemaal naar elkaar en Ewan was vooral de wieltjeszuiger. Hij zal nog wel een paar grote koersen kunnen winnen op die manier maar in rechtstreekse confrontaties is al gebleken dat er altijd een paar beter zijn.