Meisje op weg naar school aangereden door vrachtwagen op zebrapad

Beveren-Waas -

In Beveren is donderdagochtend een meisje aangereden terwijl ze het zebrapad wilde oversteken. Ze werd aangereden door een vrachtwagen. Vermoedelijk was het meisje onderweg naar school toen het ongeval gebeurde.

In de Polenlaan, dat is de N70 in het centrum van Beveren, is vanochtend om 8 uur een meisje aangereden door een vrachtwagen. Het ongeval gebeurde op een zebrapad aan de inging van het nieuwe gemeentehuis. Het meisje was te voet op weg naar school en stak de drukke weg over op het zebrapad.,Het meisje liep allicht school in het Sint-Maartenschool in Beveren.

Het meisje wilde oversteken aan de kant van het nieuwe administratief centrum van de gemeente aan het Gravenplein, om zo naar de Kallobaan te wandelen. Ze werd aangereden door een vrachtwagen die van de Grote Markt kwam en richting Melsele reed. De chauffeur probeerde nog uit alle macht te remmen om een aanrijding te voorkomen, maar kon een botsing niet meer vermijden.

Het slachtoffer kwam niet onder de truck zelf terecht maar kwam wel hard tegen het asfalt terecht waarbij ze ernstige verwondingen opliep. Een ziekenwagen- en MUG-team dienden het slachtoffertje ter plaatse de eerste broodnodige zorgen toe waarna het met spoed onder politiebegeleiding naar het universitair ziekenhuis van Antwerpen ging. Het meisje verkeerde even in levensgevaar. Intussen zou het meisje alweer bij bewustzijn zijn.

De vrachtwagenchauffeur verkeerde in shock en werd opgevangen door agenten in het vlakbij gelegen politiekantoor.

(red, ies)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Meest gelezen