Speciaal voor ‘Oekraïne 12-12': zo klinkt de begingeneriek van ‘Thuis’ in het Oekraïens

TVDonderdagavond zal ‘Thuis’ even helemaal anders klinken. Naar aanleiding van ‘Oekraïne 12 -12' willen de makers van de fictiereeks duidelijk maken dat ook zij achter de actie staan. Lowie, Judith en Femke zullen in het Nederlands blijven praten, maar de begingeneriek zal voor één keer in het Oekraïens te horen zijn.

4 reacties

  • Brigitte Hoornaert

    2 jaar geleden
    Terwijl miljoenen mensen de harde realiteit ondervinden van deze afschuwelijke oorlog / genocide vind men het hier opportuun om in de media een feestje te bouwen onder het mom van een steunactie. Als je vandaag naar de radio geluisterd hebt is het precies alsof er een grootschalig gala aan de gang is, er wordt gelachen en gezeverd terwijl een beetje sereniteit hier best wel op zijn plaats hoort. Misschien zijn onze bv's na 2 jaar corona eindelijk eens content om weer op te kunnen treden.
  • François THIJS

    2 jaar geleden
    Het is natuurlijk zeer erg wat er in Oekraïne gebeurt, je zult er maar wonen, maar ik hoor heel veel reacties zoals die van Franky Vansteelandt. Het lijkt wel of dat er in België geen armoede is. Denk inderdaad maar aan de bewuste overstromingen in Wallonië. Maar voor die binnenlandse problemen blijft de overheid potdoof. Maar nu staan de politici maar al te graag op de eerste rij om hun zogenaamd goed hart te tonen.
  • Dirk Sonck

    2 jaar geleden
    De moraliteit is volledig zoek. Een entertainment programma op alle zenders terwijl er volop een oorlog woedt in Oekraïne?! Het lijkt wel een mediabelevenis. De politiekers staan weer te drummen om het eerst met een cheque op TV te staan zwaaien. Vlaanderen gaat weer de knuffelbeertoer op en willen alle slachtoffers (liefst met de hele familie) naar hier halen. Een nobel initiatief, tot ze hier aankomen en niet meer wegwillen. Er is nu al geen plaats in de opvangcentra.
  • Franky Vansteelandt

    2 jaar geleden
    Waarom is er geen begingeneriek voor de mensen die hun energie niet meer kunnen betalen. Of voor de minstens 50000 daklozen die al jaren op straat leven en nooit een leegstaande sociale woning kregen die gerenoveerd moet worden ? Of voor de mensen van de Dorpen in Nood na de overstromingen ? Enzovoort ... Dit is een mediacircus, pure propaganda en muilentrekkerij. Wacht maar tot die oorlog gedaan is. Dan gaan jullie oogjes open gaan. Weeral te laat, zoals gewoonlijk.