Carlos Sainz en Kris Wauters.
Volledig scherm
Carlos Sainz en Kris Wauters. © AFP/Dieter Bacquaert

Kris Wauters kijkt reikhalzend uit naar de start van het Formule 1-seizoen: “Carlos Sainz wordt dé verrassing”

Gouden Formule 1Het Formule 1-seizoen gaat dit weekend van start met de GP van Bahrein. Kris Wauters, bekend van de Belgische band Clouseau, is een ware Formule 1-liefhebber en fileert het nieuwe seizoen voor de Gouden Formule 1. “Door dit interview heb ik enorm veel zin in het seizoen dat voor de deur staat”, klinkt het.

6 reacties

  • Peter Janssens

    2 jaar geleden
    Als ge het op voorhand weet is het geen verrassing...
  • Ineke Visser

    2 jaar geleden
    Ik heb geen idee wat dit seizoen gaat brengen dan meer spannende races en wie er wereldkampioen gaat worden geen idee. Maar ik vermoed dit seizoen nog zwaarder gaat worden voor Lewis.
  • Yves François

    2 jaar geleden
    Top atleten zijn die piloten en met hen hun crew. Ze trainen minimaal zo hard als wielrenners en voetballers. Wat Kris vertelt, laat ik aan hem. Ik denk dat we vooral zullen moeten opkijken naar de verdere opgang van Pierre Gasly. In alle geval, laat ons hopen op een mooi spannend seizoen.
  • johan fransaert

    2 jaar geleden
    Ik heb niet echt een favoriet in de F1 zolang er strijd is en liefst met meer dan 2 blijf ik genieten van de races.
  • Mich Vanderhoydonck

    2 jaar geleden
    Motorsporten zijn geen sporten maar zwaar milieubelastende geldklopperij en spelen voor het volk . Begrijp niet dat mensen Paris Dakar en F1 verheerlijken . Beter eens goed nadenken met wat ze bezig zijn .