Weervrouw ziet afscheidskus niet zitten

Was het een brug te ver voor de Australische weervrouw Rebecca Judd, toen ze bij haar afscheid gekust dreigde te worden door collega-sportpresentator Tony Jones? De twee medewerkers van tv-zender 9 News waren gisteren alvast de hoofdrolspelers in een uiterst opmerkelijk tv-moment.

Judd zal in oktober bevallen van een tweeling en presenteerde daarom gisteren voor de laatste keer het weerbericht. Toen Jones haar bij wijze van afscheid een kus wilde geven, draaide Judd verbaasd haar hoofd weg. Die beelden werden snel op sociale media gedeeld en besproken. Vrouwenwebsite Woman’s Day concludeerde zelfs: “Wat pijnlijke momenten op tv betreft, is dit toch eentje die hoog in de rangschikking komt te staan.” Daily Mail had het over “een tenenkrullend moment”.

Judd reageerde op nieuwswebsite Herald Sun: “Het enige waaraan ik kon denken, was dat we zo snel mogelijk uit de ether zouden gaan. Ook al weet ik dat de meesten het grappige van deze situatie inzien. Het ziet er misschien onaangenaam uit. Maar in feite kunnen we het allemaal goed met elkaar vinden.”

“Ook Tony en ik zijn goede collega’s. Ik was gewoon verrast toen ik me omdraaide en zag dat hij zich naar mij boog. Mocht ik geweten hebben wat hij van plan was, dan zou ik zijn geste op een elegante manier aanvaard hebben.”

Op Twitter reageerde Jones dat ook hij de hele situatie “vreemd” vond. Waarop Judd antwoordde: “Je weet toch dat ik je graag zie.” De collega’s konden alvast hartelijk lachen om het voorval:

Meest gelezen