Frank Lampard breekt hand bij viering na winning goal in 99ste minuut: “Drie punten voor paar gebroken botjes? Goeie deal!”

Frank Lampard, de trainer van Everton, heeft een gebroken hand overgehouden aan de nipte 1-0 overwinning donderdagavond tegen Newcastle United. In de feestvreugde na het doelpunt diep in blessuretijd van Alex Iwobi  blesseerde de voormalige Engelse international zijn linkerhand.

Vincent Van Genechten
Bron: BELGA

“Ik weet niet eens hoe het gebeurd is”, zei Lampard. “Enkele minuten na het doelpunt voelde ik ineens mijn hand trillen. Er is iets gebroken. Maar 3 punten voor een paar gebroken botjes, ik vind dat een goede deal. Daar heb ik geen problemen mee. Ik neem zo twee biertjes en ga dan slapen, geen probleem.”

Everton kon de overwinning goed gebruiken in de strijd om het behoud. De Toffees staan op de zeventiende plaats, net boven de degradatiezone, met nu 3 punten meer dan Watford. Everton had de voorgaande vier competitiewedstrijden verloren.