Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Getty Images

Combi-microgolf van AEG werkt niet meer na update: toestel denkt stoomoven te zijn

Al twee weken lang kunnen eigenaars van een bepaald model combi-microgolf van het Duitse AEG hun toestel niet meer gebruiken. Na een software-update denkt de oven namelijk dat het een stoomoven is. Om de fout recht te zetten, moet een technieker langskomen, bevestigt een woordvoerder aan de Nederlandse nieuwssite NU.nl.

5 reacties

  • Chris Van Delm

    2 jaar geleden
    Wij hebben dit model oven en kunnen hem al bijna drie weken niet meer gebruiken. De oven was nieuw van November 2021 en had voordien al eens een defecte bedienknop waardoor we toen ook al eens bijna 3 weken de oven niet konden gebruiken. Het was ons eerste AEG toestel en waarschijnlijk ook het laatste. Ook de stoomoven van AEG verschijnt gebreken: de app die de camera van de oven moet bedienen, werkt niet naar behoren.
  • Yvan Lissens

    2 jaar geleden
    Waarom wil je een oven überhaupt via het Internet bedienen?
  • Andy Van de velde

    2 jaar geleden
    Een oven dat een update nodig heeft? Een update van wat dan?
  • Jean Petermans

    2 jaar geleden
    De Update heeft dan toch nog gezorgd voor iets goeds: geen Update mogelijkheid meer, immers als iets fatsoenlijk werkt, blijf er dan vanaf.
  • Ronald De Keulenaer

    2 jaar geleden
    Veel gekker kan het toch niet meer worden. Binnenkort denken ijskasten dat ze een auto zijn en gaan mee in de file staan. Mijn oven is van de oude stempel. Die denkt niet maar doet gewoon waar hij voor gemaakt is.Warm worden.