Eén
Volledig scherm
PREMIUM
© Eén

Na de zoveelste scheve schaats: oerkoppel Frank en Simonne uit ‘Thuis’ zijn de kampioenen van het overspel

TVFrank en Simonne stevenen in ‘Thuis’ af op de zoveelste relatiecrisis. Er worden berichtjes over en weer gestuurd ­tussen Simonne en ene Dirk (Ron Cornet), die ze tijdens een cruise met Tania leerde kennen. En het ziet ernaar uit dat het binnenkort ook daadwerkelijk tot een afspraakje komt. Storm op komst, dus. Al zijn Frank en Simonne op dat vlak niet aan hun proefstuk toe. Hun relatie begon als een affaire, en intussen zijn de personages van Pol Goossen (72) en Marleen Merckx (63) professionele schuinsmarcheerders. Sinds de start van de soap gingen ze al vijf keer uit elkaar en grossieren ze in scheve schaatsen. Een overzicht van hun eindeloze reeks misstappen én verzoeningen.

8 reacties

  • Danny Steritmis

    2 jaar geleden
    Zal “mijne goeie vriend Kolonel Vanderzijpen,alles kits achter de rits”,vanaf woensdag zijn intrede doen in Thuis,dat Simonneke maar oppast,”want het is een sloeber hé copain!”.
  • Monique Moens

    2 jaar geleden
    Je moet niet alleen aan jezelf denken. Ook ik denk wel eens wat een gezever. Maar de oudere generatie en sommige jongeren zijn wel fan. Dus waarom niet. Je kan altijd zappen.
  • mieke vandenhove

    2 jaar geleden
    Is nog altijd beter dan de verhulstjes en al die reality programma's
  • Guido Mertens

    2 jaar geleden
    Degelijke scenarioschrijvers gevraagd....
  • Louis Meeus

    2 jaar geleden
    Dit is nog erger dan de kampioenen.