“Het Oekraïense volk heeft het recht om zich te verdedigen en beschermen”, zegt defensieminister Ludivine Dedonder (PS).
Volledig scherm
“Het Oekraïense volk heeft het recht om zich te verdedigen en beschermen”, zegt defensieminister Ludivine Dedonder (PS). © Photo News

België stuurt voor 11 miljoen euro extra militair materiaal naar Oekraïne

België levert voor 11 miljoen euro extra militair materiaal aan Oekraïne. Dat zegt minister van Defensie Ludivine Dedonder (PS) in een interview aan ‘Le Soir’. Haar woordvoerder bevestigt het nieuws aan Belga. Het dossier is vrijdag goedgekeurd door de ministerraad.

12 reacties

  • Johan Aerts

    2 jaar geleden
    Gemanipuleerde rotzakkenrij geld wordt vrijgemaakt voor oorlogen geld dat er niet is en over het belangrijkste zwijgen ze maar al te graag bv - 1 miljard wordt vrijgemaakt en 1 miljard komt nooit aan ra ra wat zou het zijn de leger dienst is afgeschaft juist omdat er zoveel her en der geld bleef hangen .
  • Roger Decuypet

    2 jaar geleden
    Om oorlog te maken en ons geld in de lucht te schieten is er geld genoeg maar voor de energieprijzen te verlagen dit kan niet , weg met een regering die enkel denkt aan iets waar we niet bij betrokken moeten zijn
  • Martine Leemans

    2 jaar geleden
    België levert al jaren wapens (brengt geld in de staatskas)
  • Frans Peeters

    2 jaar geleden
    Dit is enkel goed om ons armer te maken en de oorlog langer te laten duren, wapens kosten levens
  • Johan Janssen

    2 jaar geleden
    Hopla ze gaan ons nog meer pluimen. Toch leuk dat je kan spelen met een ander zijn geld. Vind het tof dat de mensen geholpen worden maar stel mij wel vragen hoe je de eigen bevolking al jaren in de armoede duwd.