Masked Singer
Volledig scherm
Masked Singer © VTM

LIVE. Winnares Miss Poes ontmaskerd in ‘The Masked Singer’: “Veel mensen kenden mij nog niet”

TVHet zit erop! De laatste deelnemers van ‘The Masked Singer’ hebben tijdens de finale-aflevering hun echte indentiteit onthuld. De winnares van de avond was topfavoriet Miss Poes. Wie zat er achter haar masker? En wie waren Konijn en Ridder? Bekijk hier alle ontmaskeringen én alle optredens van de avond.

15 reacties

  • Kim De Roeck

    2 jaar geleden
    Leuk programma om samen met het gezin te kijken, m'n dochters zijn er zot van. Camille, dikke proficiat, fantastische zangeres! Ook van de rest super gedaan! En voor de zagers en klagers, want die zijn er ook altijd he... zaag en klaag een beetje verder tegen jullie eigen ofzo aub...
  • Ivan Vergauwen

    2 jaar geleden
    Ik hoorde het al bij de eerste aflevering dat er weer ene bijzat. Het laatste wat je wil zien in een amusementsprogramma is een politieker die de populaire komt uithangen. Nee verdomd hij moet zijn job doen om het land op een deftige manier te besturen.
  • Limburger wereldburger

    2 jaar geleden
    Tijdens het vorige seizoen was er ook een politieker die meedeed, geen haan die ernaar kraaide. En nu kan het opeens niet meer volgens sommigen, die niet doorhebben dat het vooraf is opgenomen. Geweldig mooi programma.
  • rene de mondt

    2 jaar geleden
    Moet men zo aan kiezers geraken?
  • Axel Italis

    2 jaar geleden
    @Evy DeBaere: Allée je begrijpt de Chemie van dit programma! Goede tip: niet kijken! Wat is het tegendeel van een socialist? Dehaene heeft zo ook eens op rodeo stuur gezeten, indrukwekkend voor een politieker!