“Louis Vuitton-tas te koop”: zo reageert Haroon op beschuldigingen van diefstal

Een smartphone, handtassen van Gucci en Vuitton, designerzonnebrillen... Uit het verhaal van Annelies (24), de ex-vriendin van Haroon uit ‘Temptation Island’, in Dag Allemaal moet blijken dat de Nederlander een echte dief is. Beschuldigingen waar Haroon intussen subtiel op gereageerd heeft.

nadb

“Ik was een halfuurtje weg naar de nachtwinkel en toen ik thuiskwam was mijn huis quasi leeggeroofd. Mijn schuifdeur stond wagenwijd open en al mijn kastdeuren ook. (...) Ik weet ook waarom hij toesloeg: op een feestje had ik hem op zijn plaats gezet na een ongepaste opmerking tegen een vriendin. Dat kan zo’n gigantisch ego natuurlijk niet verkroppen”, vertelde Annelies (24) vorige week aan Dag Allemaal.

Politie

De jongedame stapte met haar verhaal naar de politie. Een opluchting, zegt ze. “Ik had wel schrik dat ze de zaak zouden seponeren. Omdat ze geen zicht hadden op de schade,” zegt ze nu. “Ik ben dus het land rondgereden op zoek naar aankoopbewijsjes van mijn handtassen, zonnebrillen telefoon... En nu blijft dat het totale bedrag boven de 10.000 euro uitkomt. Ik heb alles overgemaakt aan de politie.”

“Handtas te koop”

Van Haroon heeft ze intussen niks meer gehoord. “Ik probeer nog af en toe te bellen, maar hij heeft mijn nummer geblokkeerd. Ach, hij doet maar. De waarheid zal hem wel inhalen.”

De Nederlander lijkt zich intussen zelf weinig zorgen te maken. Op Facebook verwijderde hij wel een foto waarop hij te zien was in de living van Annelies. Als ironische reactie op het verhaal postte hij een foto van een Vuitton-handtas met de boodschap dat je die bij hem kan kopen.

Ook zijn ‘Temptation Island’-vrienden Marvin en Regilio maken zich op Facebook vrolijk om Haroons zogezegde Vuitton-advertentie.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer