Photo News/HLN
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News/HLN

Onze chef wielrennen ziet dat Van der Poel helemaal terug is: “Dat Van Aert alles zal winnen, ligt weer minder voor de hand”

Milaan-SanremoMatej Mohoric won gisteren Milaan-Sanremo door zich als een slechtvalk in de afdaling van de Poggio te storten. Ook op het podium: Mathieu van der Poel, die in z'n eerste koers van het seizoen meteen derde werd. “Hij is terug”, ziet onze chef wielrennen Marc Ghyselinck. “Net op tijd voor de Vlaamse klassiekers.”

99 reacties

  • patrick isenborghs

    2 jaar geleden
    Ivan Bruyneel roglic was mee & ook van hooydonck was mee .Roglic reed zelfs het gat een keer dicht op pogie en probeerde zelf ook nog is in de aanval te gaan maar werd gecounterd door vdp
  • Guido Mertens

    2 jaar geleden
    Dat jullie zo afgeven op Wout Van Aert, wat heeft VDP gedaan in de achtervolging op Mohoric, juist in het wiel zitten....Zoals ergens te lezen was, VDP denkt nog altijd dat hij alleen met WVA moet afrekenen en dan zullen ze beiden niet veel meer winnen!
  • Joeri Hermans

    2 jaar geleden
    In ieder geval hebben de nr 1 , 2 en 3 op de UCI ranglijst dit jaar bewezen dat ze op hun plaats staan in de top 3…
  • Ivan Bruyneel

    2 jaar geleden
    Roglic was d missing link Hij moet altijd mee zijn op de poggio Zijn wederdienst voor parijs nice zou van aert in een zetel naar de meet hebben gebracht en dan kon hij op volle kracht gaan voor de overwinning
  • freddy cardoen

    2 jaar geleden
    Mohoric rijdt volgend jaar in de ploeg van Pogacar .