Max Verstappen.
Volledig scherm
PREMIUM
Max Verstappen. © AP

Onze F1-watcher in Bahrein ziet vanop de eerste rij hoe Max Verstappen de nieuwe baas in de paddock is: “Scherp als het moet, maar niet meer brutaal”

Formule 1Dat Max Verstappen vorig seizoen wereldkampioen werd na een genadeloos duel met Hamilton, was meer dan een overwinning. Het was een machtsoverdracht. De 24-jarige Nederlander is de nieuwe sterke man in Formule 1. En gedraagt er zich ook naar. Onwrikbaar zelfvertrouwen, de concurrentie jennen, maar nooit over de schreef. Neerslag van een dagje ‘Max observeren’. 

10 reacties

  • dirk govaerts

    2 jaar geleden
    jef lois ,Racen is auto +mens en wat daar het beste van is wint meestal . Dan mag max mss een beter rijder zijn , iets wat je niet kan meten tenzij je ze beide een splinternieuwe wagen met zelfde neutrale afstellingen geeft en ze dan koud op een circuit zet op het zelfde moment . Verdere vergelijkingen zijn allemaal scorebord journalistiek .
  • Jurgen Aerts

    2 jaar geleden
    Die high-tech toestanden zijn er teveel aan geworden , geef mij maar de tijden van Senna en Prost ...
  • johan fransaert

    2 jaar geleden
    aan de kwalificaties te zien zal het niet tussen 2 teams gaan en dat is een goede zaak de reglementsverandering is een stap in de goede richting wat volgend seizoen enkel maar zal verbeteren goed zo.
  • kristoff mignon

    2 jaar geleden
    ik zou graag ferrari zien heropleven
  • Eric Urkens

    2 jaar geleden
    Geef hem één van de F1 wagens van HAAS en hij rijdt geen platte prijs meer.