Magda (links) was in 1998 de allereerste mol, Lennart (midden) vorig jaar de beste, Gilles (rechts) was de eerste mol na de herlancering van het programma in 2016.
Volledig scherm
PREMIUM
Magda (links) was in 1998 de allereerste mol, Lennart (midden) vorig jaar de beste, Gilles (rechts) was de eerste mol na de herlancering van het programma in 2016. © Florian Van Eenoo Photo News

Oud-mollen Magda, Gilles en Lennart over 10 keer ‘De Mol’: “Halfweg heb ik gedreigd te stoppen als mol”

TVEen van de selectste en begeerlijkste clubjes van het land krijgt er binnenkort een tiende lid bij. Aan de vooravond van de jubileumeditie van ‘De Mol’ halen drie oud-mollen herinneringen op: Magda Ral (64) was in in 1998 de allereerste mol, Gilles Van Bouwel (33) de eerste na de herlancering op VIER, Lennart Driesen (26) hield vorig jaar de groepspot historisch laag. Over nachtelijke telefoontjes van kijkers, eenzame huilbuien uit het zicht van de camera’s en avonden met 48 gin-tonics. “Als het zo zit, zou ik vandaag de mol niet meer willen zijn.”

2 reacties

  • David Decaluwe

    2 jaar geleden
    Heerlijk programma waar we al twintig jaar van genieten!
  • Walter Stassen

    2 jaar geleden
    Het programma waarin mensen bewierookt worden omdat ze goed kunnen liegen, bedriegen, manipuleren, saboteren enz. Proficiat zou ik zeggen. Ge moogt fier zijn op uw kunde. Belachelijk programma, maar in een land waarin bagger als Masked Singer populair is, vindt men dit ook geweldig.