Overal rommel: ploeg van Jérémy Doku boos op Leicester City na ravage in kleedkamer

Flesjes water, blikjes cola, half opgegeten bananen en lege kartonnen doosjes om eten in te bewaren. De spelers en staf van Leicester City lieten het deze week allemaal uitgestrooid achter in de kleedkamer van Stade Rennes na hun duel in de Europa League. De club van Jérémy Doku is boos op he Foxes voor hun gebrek aan respect.

Laurens Van Heuverswijn

“Het is onwaardig van een club die de Premier League gewonnen heeft”, stelde Bruno Genesio, manager van Stade Rennes, aan Ouest France. “We hebben het in Rennes al een keertje meegemaakt, en ook toen ging het om een Engelse club. Het imago van de club draag je niet enkel uit op het veld, maar ook in de manier waarop je de kleedkamer van de tegenstander achterlaat. Wij laten wél altijd een propere kleedkamer achter.”

Rennes won donderdag in de Conference League het duel met Leicester met 2-1, maar werd toch uitgeschakeld door de club van Youri Tielemans en Timothy Castagne.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer