ANP / EPA
Volledig scherm
© ANP / EPA

“Dit is een droomscenario”: de comeback van Ferrari is spectaculair, maar ook perfect verklaarbaar

Formule 1Ferrari is helemaal terug. Dat leerde een koers met het venijn in de staart. Venijn dat fataal was voor Red Bull en Verstappen. Maar vooral: nooit eerder in de geschiedenis had een reglementswijziging zozeer het beoogde effect.

6 reacties

  • Nicolas Van Hoecke

    2 jaar geleden
    Probleem dat Ferrari kan hebben is dat ze waarschijnlijk aan hun maximum zitten waar bvb Mercedes nog enorm kan groeien als ze vinden waar de problemen liggen.
  • johan fransaert

    2 jaar geleden
    heel misschien is het feit dat RB nu op achtervolgen is aangewezen wel het beste in jaren voor de F1 en in mijn ogen is de verassing van de dag Haas dat zowaar wagens kon inhalen en meestrijden.
  • André Gijbels

    2 jaar geleden
    Het F1 seizoen is pas begonnen,niet te rap van stapel zijn, begin pas conclusie te trekken als het seizoen halverwege is.Veel teams moeten nog wat sleutelen aan hunne bolides ,Redbull en Mercedes zijn blijkbaar nog niet op zijn punt,zelfs Mercedes kon de 2 teams niet bijbenen, er is nog veel werk aan de winkel.
  • Fikri Durak

    2 jaar geleden
    Schitterend nu dat de minder bedeelde renstals ook meer de kans krijgen om te strijden maar blijkbaar is er maar één persoon die het niet leuk vind. Die dan maar de laatste ronde afhaakt. Dit is da. Het leukste wat we gezien hebben in de eerste race
  • Koen Hoogstoel

    2 jaar geleden
    Had de pacecar er op het einde niet bijgeweest, was Verstappen veel later ge-eindigd. De pacecar wam er nota bene toen Gasli's motor vuur vatte... zelfde motor trouwens als de Red Bulls. Veel wel aan de winkel dus.