Tissoudali werkt heerlijk binnen en beslist de topper tegen Anderlecht.
Volledig scherm
PREMIUM
Tissoudali werkt heerlijk binnen en beslist de topper tegen Anderlecht. © PN

Onze Anderlecht-watcher ziet hoe paars-wit moet rekenen op misstap Gent of Antwerp: “Ongemeen spannend”

Jupiler Pro LeagueAnderlecht heeft na de eerste nederlaag in bijna twee maanden z’n lot niet meer in eigen handen. Enkel zes op zes én een misstap van Gent of Antwerp volstaan om er straks bij te zijn in de Champions’ play-offs. Cercle Brugge en OHL kunnen scherprechter worden in deze ijzingwekkende eindsprint. Onze Anderlecht-watcher over efficiëntie, fort Ghelamco en dekselse Buffalo’s.

22 reacties

  • rudy Willemse

    2 jaar geleden
    Anderlecht heeft 1 groot probleem: de aanvallers missen veel te veel open kansen. Ook te maken met een gebrek aan karakter. Stop met het huren van spelers en doe goede aankopen.
  • nico baelde

    2 jaar geleden
    Albert de Lovendegem net zoals Vincent Kompany weten al dat er eigenaardige zaken kunnen gebeuren in de laatste 2 wedstrijden. Blijkbaar is er al een akkoord met VAR en refs, zoals al zoveel jaar het geval is. Remember de niet offside van Bacca en de omstreden penalty in laatste minuut in 2013, remember de beïnvloeding van ref delfriere
  • john dewit

    2 jaar geleden
    Persoonlijk zou ik wel Union,Brugge,rsca en Gent in play off 1 willen zien ! Ik denk dat het superspannende wedstrijden zouden zijn !
  • Eric Bex

    2 jaar geleden
    Anderlecht verdient die plaats in Play Off 1 op basis van het mooie voetbal dat ze brengen en dat meen ik als Club-supporter. Wie had nu ook gedacht dat Union Play Off 1 zou spelen. Ik zie RSCA trouwens PO1 halen. Zolang Club maar kampioen wordt 😜.
  • Rik Cappelle

    2 jaar geleden
    Idd Johan dat heb ik ook opgemerkt. Het was overduidelijk dat het mauve ploegje veruit de betere was maar al hun spelers krijgen veel minder punten en het strafste is dat Tissoudali en Kums beiden de slechtste spelers op het veld waren maar wel beslissend waren voor die ene actie waar het doelpunt het voort kwam beiden 8 pt krijgen.