Michael Masi.
Volledig scherm
PREMIUM
Michael Masi. © Photo News

Onze F1-watcher over ontslag Masi: “Leg alles naast elkaar en je zou denken dat Mercedes halverwege februari al zijn zin kreeg”

Formule 1Het eindrapport over de kwestie ‘Abu Dhabi 2021’ - de veelbesproken ontknoping van het kampioenschap - was opvallend vriendelijk voor toenmalig wedstrijdleider Michael Masi. En toch werd hij aan de kant geschoven. Bizar? Onze Formule 1-watcher beschouwt de zaak.

14 reacties

  • René Van Halen

    2 jaar geleden
    Hij is toen Red Bull ter wille geweest en dat is uiteraard niet de taak van een wedstrijdleider.
  • Rudy Verleye

    2 jaar geleden
    @Philippe De Naeyer: RBR heeft dus wel zijn zin gekregen en zo is Max wereldkampioen geworden.
  • Peter Thys

    2 jaar geleden
    Dave 100% gelijk,enkel Verstappen kon hem beteren,de anderen werden geblokkeerd door de achterliggers( die er van tss moestenvolgels reglementen)te laten staan maar dan hadden ze dat laatste rondje niet meer kunnen rijden.Verstappen verdiende wereldkampioen te worden maar de manier waarop is wraakroepend en al wie daar zaken bij verzint kent niks van F1 of van de regels om het eerlijk te laten verlopen !Trouwens RB is rijker dan Mercedes als je ziet wat die allemaal sponseren dan komt M. te kort
  • Patrick Brusseel

    2 jaar geleden
    We zijn ondertussen aan een nieuw seizoen begonnen. Er is oorlog. Er is een energiecrisis. Ik zie dat op RTBF waar Vigneron commentator is volledig anders gepraat wordt. Maar hier blijf5 men dezelfde maaltijd opwarmen.
  • Philippe De Naeyer

    2 jaar geleden
    Als Mercedes zijn zin had gekregen, was Hamilton wereldkampioen. Je moet de zaken niet verdraaien.