Noa Lang, gisteren aan het opwarmen tijdens Club-Genk.
Volledig scherm
PREMIUM
Noa Lang, gisteren aan het opwarmen tijdens Club-Genk. © PhotoNews

Onze Club-watcher ziet blauw-zwart in stilte peuzelen aan achterstand op Union: “En Noa Lang kan tien dagen zijn gedachten gaan verzetten bij Oranje”

Jupiler Pro LeagueHet waren er begin februari twaalf (!), nu zijn het er nog vijf. Zonder groots machtsvertoon of stoerdoenerij peuzelt Club Brugge verder aan de achterstand op Union. Goed beseffend wie nog steeds de chouchou is. “Het thema-Lang blijft leven”, schrijft onze Club Brugge-watcher hieronder in zijn analyse.

10 reacties

  • Eric Bex

    2 jaar geleden
    Ze gaan nog serieus mogen oppassen de 3 andere ploegen in Play Off 1 want Club speelt al beter dan onder Clement zijn laatste seizoen doch is nog lang niet op toerental.
  • John Van Hollebeke

    2 jaar geleden
    Voor al die Brugge haters toch even het palmares van Club Brugge aanhalen : in de laatste 4 jaren 3 maal kampioen , van de laatste 6 jaar 4 maal kampioen , meer moet echt niet !!! En die titelkandidaten Gent Antwerp Genk : niet voor dit jaar in alle geval !!! Blijven dromen en blijven haten !!! En als grappige uitsmijter : 'wereldploeg ' Anderlecht : play off 2!!!
  • Frederic verhelle

    2 jaar geleden
    Met veel respect voor Union maar zoals Club ,Anderlecht en Gent nu spelen nemen ze nooit 1 puntje in die matchen , je moet rekenen dit is Belgische top,heel veel druk op spelers , Union zonder druk ,maar nu komt wel de druk , nu gaan ze voelen wat die topploegen voelen , van Union is het niet van moeten dan is de druk heel anders dan wanneer men zoveel verwacht van trainer en spelers, de meeste die hier een citaat achter laten hebben nooit geen topsport gedaan en weten niet wat het is dus sssttt
  • Michel Dierickx

    2 jaar geleden
    Als de hele Vlaamse pers, de KBVB en het scheidsrechterscomité achter Brugge blijft staan , dan heeft Union weinig kans. Maar Union wordt toch kampioen, ze hebben de beste ploeg, de beste coach , het beste bestuur en de meest kalme ,bekwame onzichtbare voorzitter.
  • xavier derck

    2 jaar geleden
    @Etienne De Bondt dat komt dus juist op hetzelfde neer.