PN
Volledig scherm
© PN

Courtois na de 0-4 in Clásico: “We moeten intern over tactiek praten. Niets werkte” - Piqué: “We zijn terug”

La LigaReal Madrid - FC Barcelona 0-4. Om dat resultaat te vergelijken met de 2-6 in 2009 en de opmars van Barça onder Pep Guardiola is het nog wat te vroeg, maar de oplawaai komt aan in Madrid. Van de Champions League-extase tegen PSG naar een ware afgang tegen de eeuwige rivaal in anderhalve week tijd. Carlo Ancelotti is de gebeten hond, ook door de uitlating van Thibaut Courtois. “We moeten intern over tactiek praten.” In Barcelona, dat met Pierre-Emerick Aubameyang de absolute uitblinker in huis had, strooide er eentje maar al te graag zout in de open wonde. Piqué: “We zijn terug.”

16 reacties

  • Eric Bex

    2 jaar geleden
    Geweldig nieuws deze overwinning van Barça en dat zonder Messi. Xavi is het beste wat Barça kon overkomen na het vertrek van Messi. 👍👌
  • Charlie Sieber

    2 jaar geleden
    Bestaat Hazard nog, de man die 20 miljoen per jaar opstrijkt door alleen op de bank te zitten ? Blijkbaar is de Spaanse competitie vele malen zwaarder dan de Engelse competitie, waar hij met 2 vingers in de neus makkelijk mee kon. Vanaf 2019 speelde hij slechts 65 wedstrijden voor Real, vaak nog als invaller.
  • Lorenzo Parmentier

    2 jaar geleden
    Nog maar keer bewezen dat real nog maar weinig voorstelt als ploeg. Zonder benzema al helemaal niks. Een bejaard elftal. Kan nog pynlyker worden als ze in champions leaque halve finale zoude halen en dan keer pak rammel van city krygen. Mbappe .haaland ga aub ni naar madrid daar zyn echt geen pryzen te winnen . Bayern. City en liverpool daar moet je heen
  • Etienne Vanhoegaerden

    2 jaar geleden
    Hoe één speler het verschil kan maken. Bewijs wat inzet en werkkracht van een benzema kan doen voor een ploeg
  • frankie bressinck

    2 jaar geleden
    Vanaf dat Ronaldo weg is bij Real is het al begonnen. Het middenveld is versleten en achteraan is het ook behelpen. De reddingen van Courtois verdoezelden het armtierige voetbal.