Johny Voners en Loes Van Den Heuvel
Volledig scherm
PREMIUM
Johny Voners en Loes Van Den Heuvel © BELGA

Twee jaar na zijn dood denkt Loes Van den Heuvel nog vaak aan Johny Voners : “Ik babbel regelmatig met mijn sjoeke”

Showbizz“Van alle mannen die ik heb gekend, is Johny de beste, de volledigste, de belangrijkste.” Er gaat geen dag voorbij zonder dat Loes Van den Heuvel (65) aan Johny Voners denkt, dertig jaar lang de Xavier van ‘haar’ Carmen. Twee jaar na zijn dood blikt ze in dit gesprek terug op het moment van zijn overlijden en het verwerkingsproces, en vertelt ze over haar pensioen, haar tweede leven in Spanje en een eventuele terugkeer van ‘De Kampioenen’. “Het is een historisch product dat niet kapot te krijgen is. Zolang de mensen kijken, blijven we bestaan.”

7 reacties

  • eric debanne

    2 jaar geleden
    Jony Volders was inderdaad een pracht mens en super acteur 👍 Te vroeg heen gegaan helaas Kon ook goed zingen Mooi van Loes 👍
  • Lucas Vissers

    2 jaar geleden
    Top acteur ! Vind nog maar eens iemand met hetzelfde natuurlijke talent !
  • roger boons

    2 jaar geleden
    veel te vroeg gegaan - was een top kerel en een top acteur
  • vangeel guido

    2 jaar geleden
    Ja het leger heeft een goede soldaat verloren.Johny Voners was een held.
  • Bart Dekort

    2 jaar geleden
    De Charles Aznavour van de Vlaamse tv was minder getalenteerd dan Charles, maar zijn eerlijke uitstraling en natuurlijk gevoel voor entertainment zorgde ervoor dat hij veel bereikt heeft. Als ge al die opgeblazen ego's van tegenwoordig bekijkt, die als het nodig is heel laag durven te gaan om toch maar aandacht te bekomen, dan zout ge hopen dat Voners hen tot voorbeeld zou zijn.