©  BELGA

DISCUSSIE. Wat vind jij van de aanstelling van de omstreden Marc Overmars als technisch directeur van Antwerp?

Marc Overmars wordt de nieuwe technisch directeur van Antwerp. De bij Ajax wegens grensoverschrijdend gedrag opgestapte directeur voetbalzaken tekent in België een contract voor meerdere jaren.

Het ambitieuze Antwerp beschouwt de zaak-Overmars bij Ajax als een privékwestie en kijkt vooral naar de enorme staat van dienst van de oud-speler van onder meer Ajax, Arsenal, FC Barcelona en Oranje. Als Ajaxbestuurder bracht hij de Amsterdamse club terug naar de Europese top. Overmars noteerde sinds zijn komst in 2013 een positief transferresultaat van 350 miljoen euro, haalde Premier Leaguespelers als Dusan Tadic en Daley Blind terug naar de Eredivisie en bereikte met Ajax de finale van de Europa League en de halve eindstrijd van de Champions League.

Het is een zeer opvallende aanstelling, want Overmars besloot begin vorige maand te vertrekken bij Ajax, na meldingen van grensoverschrijdend gedrag jegens vrouwelijke medewerkers van de Amsterdamse club. Hij zou gedurende een langere periode aan meerdere vrouwelijke collega’s grensoverschrijdende berichten hebben gestuurd.

LEES OOK. Omstreden Marc Overmars wordt de nieuwe technisch directeur van Antwerp

LEES OOK. Antwerp verrast met komst Marc Overmars: “Het is een mooie uitdaging, ik kom ook in Antwerpen wonen”

Wat vind jij van de aanstelling van de omstreden Marc Overmars als technisch directeur van Antwerp?

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER