Direct naar artikelinhoud
PodcastDe ongelogen waarheid (2O min)

▶ ‘Stromae is een Jacques Brel van Playmobil’: hoe Clement Peerens het Brusselse fenomeen aan inspiratie hielp

The Clement Peerens Explosition.Beeld Koen Bauters

U kent Clement Peerens al jaren als de charismatische frontman van The Clement Peerens Explosition. Nu hij stilaan aan zijn afscheid van de internationale podia denkt, maakt Clement samen met Bart Peeters de balans op. Dat doet hij in ‘De ongelogen waarheid’, een exclusieve podcast voor Humo. Voor iedere liefhebber van muziek, het Antwerps, vlijmscherpe satire en de tegendraadse logica van Hugo Matthysen.

Beluister aflevering 3 van ‘De ongelogen waarheid’

Video wordt geladen...

In deze derde aflevering van ‘De ongelogen waarheid’ bespreekt Clement Peerens zijn ervaringen met de van wanhoop huilende Taylor Swift die na een uitspraak van Damon Albarn haar imago in duigen ziet vallen. Nog iemand die vraagt om broodnodige professionele hulp, is Stromae. Op zoek naar inspiratie voor de promotie van zijn nieuwe single/aangrijpende getuigenis ‘Vélo’ wordt hij door Clement de Turnhoutsebaan opgestuurd om de mobiliteitsproblemen aan het binnenkort gekneusde lijf te ondervinden.

Wat de rode draad daartussen is, en hoe Bent Van Looy een klop van de hamer krijgt van een vliegtuigvleugel, ontdekt u tijdens het luisteren.

Beluister andere afleveringen van ‘De ongelogen waarheid’

Video wordt geladen...